ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Forberedelser barnebursdag – PokemonParty! }

Da nærmer det seg bursdag her i huset – om ikke så altfor lenge fyller nemlig Lukas ÅTTE år! Hjelpes, hvor forsvant årene?? Han gleder seg masse til bursdagsfeiring, og de siste årene har gutta gjerne valgt tema de ønsker seg på bursdagen sin. Det er leeeenge siden Lukas fortalte hva han ønsket seg til neste bursdag – denne gangen blir det Pokémon! Dermed er jeg og gutta såvidt igang med å idèmyldre litt til bursdagen, gutta har VELDIG mange idèer. Noen litt enklere enn andre å gjennomføre, haha! =)

Jeg har dermed prøvd meg på å lage søte små Pikachu – esker. Jeg har laget de ganske små, vi tenkte å fylle de med nonstop. Gutta har allerede leika masse med et par som jeg har brettet, stor stas! =) Jeg kan dele design på bloggen om det er noen andre som har lyst til å lage tilsvarende =)

Jeg håper du har en DEILIG sommer, og har mulighet til å senke skuldrene, slappe av og kose deg litt!! ♥

Stor klem!

// forrige bursdagen til Lukas finner du masse bilder av samlet HER, da var det ninja-bursdag =)

// MYE barnebursdag-inspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0