ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Forberedelser – Etasjekakekurs i Cacas på lørdag }

IMG_5745_thumb

Hvor blir dagene av??

Hjelpes – for øyeblikket er dagene litt for fullstappede! ♥ Meeeen, nå er det ikke lenge før vi flytter, da tipper jeg det blir litt mer rutine på dagene igjen. Er det flere enn meg som er glad i rutiner? Jeg synes det er deilig med litt struktur på hverdagen – spesielt med små barn i hus! Har man bare seg selv å tenke på fungerer det veldig greit å ta ting på sparket, men det fungerer ikke like greit med barn ♥

IMG_5738_thumb

På lørdag er jeg så heldig å være invitert til Cacas i Oslo – da blir det etasjekakekurs! SOM jeg gleder meg – dette blir GØY jenter!!

etasjekakekurs-utsmykkede-fantasiblomster

Etasjekakekurs er et intenst kurs – rimelig imponerende å lage både pynt og dekorere etasjekake på EN dag, men jammen klarer alle alltid å lage de nydeligste kaker!! Knallgøy!!

– Ønsker deg en fortsatt vidunderlig dag –

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger