ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Forventning, glede og takknemlighet…

julaften glede forventning takknemlig komp
…tenk at det er julaften i dag! ♥

jul julaften juletre IMG_0523 komp
Jeg var så heldig å ha huset for meg selv en stund i går, dermed fikk jeg ordnet massevis til i dag. Det er helt nydelig nå, da mesteparten er klart og jeg kan kose meg med familien min!! ♥
jul julaften juletre IMG_0532 komp
Julestrømpene er fylt, peisen er tent, huset er rent (tja, jeg kan jo inbile meg selv det iallefall! hihi), bordet er dekket og hele familien er i pysjen – med pledd i sofaen. Nå blir det familiekos med “Jakten på den forsvunne julenissen”! Vi har ikke sett den før, men har fått den anbefalt. Så da spørs det hvor mye vi får med oss, gutta er jo rimelig små foreløpig. Men jeg tror det blir kos uansett! ♥
jul julaften juletre IMG_0530 komp
Vi gleder oss til familiebesøk i dag, og Nissebesøk og alt som hører dagen med. Helt herlig!
jul julaften juletre IMG_0534 komp
Jeg håper du også får en helt MAGISK julaften!!
jul julaften juletre IMG_0506 komp
Hjertelig takk for at du tittet innom i dag! ♥ Stor juleklem fra meg!!

2 Comments
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0