ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ glam kake // Ramboline }

ramboline_glam_cake_designcake_gold

Jeg håper du har en STRÅLENDE fredag ✭ I boka mi finner du et bildedryss av dessertbordet jeg laget til den HERLIGE dama bak TM Design,  her er kaka jeg laget til selskapet deres! Hun importerer de RÅESTE møbler, og i nå står snart showrommet i Hønefoss klart – gleder meg sååå til å se etterhvert! ♥

Om hukommelsen min stemmer var kaka en rød fløyelskake med hvit sjokolademousseostekrem, trukket med marsipan. All pynt i marsipan og sukkerpasta (disse blomstene lager vi på blomsterkurs2, du finner også trinn-for-trinn i boka mi) Det synes desverre ikke på bildet, men det sorte på kaka er skinnmønster, såklart! hihi. Alle perlene på kaka er gullfargede sukkerperler ♥

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage dette dessertbordet vakre Veronica – en spennende utfordring med sort, gull og glam! Gøy gøy gøy!

Invitasjonene jeg laget i gull og sort skinn finner du HER.

Ønsker deg en deilig dag i dag!

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0