ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Glassflasker til Halloween { DIY }

halloweenflasker copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Jeg plutrer på med litt forberedelser til Halloween, det blir ikke så store feiringa – men litt ordnings er det klart må til! hihi. Gutta gleder seg, og det gjør jeg også! Drikke trenger man alltid – dermed har jeg stashet skjønne glassflasker halloweenstyle ♥ Hva synes du? Småtassene synes det er SÅ stas med edderkopper, dermed tenkte jeg at det ville passe perfekt, hihi. Disse har jeg kjøpt på Europris, og det er foreløpig helt forbudt for gutta å leike med de… Mamma´n blir jo livredd når en slik ligger et annet sted enn der jeg selv har plassert de! Ik! I pakka var det oransje edderkopper også, og de elsker gutta å leike med – hvilket de såklart får lov til ♥

Rundt de skjønne glassflaskene har jeg knyti hamp, det får du tak i på biltema, jula, søstrene grene etc. Flaggermusene i kartong er ifra Ikea, jeg har teipet sammen 2stk med dobbeltsidig teip og tredd herlige papirsugerøret igjennom. Vakre glassflasker og sugerør ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger