ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gledelig jul! }

✭ H a p p y    j u l a f t e n ! ✭

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag sammen med de du er aller mest glad i denne dagen!!

Jeg håper du har mulighet til å senke skuldrene, slappe av – og NYTE!!! Husk at du ikke trenger å stresse så masse med hvorvidt det blir sprø svor på ribba, det går gjerne bra uansett som den er sprø eller ei – så kan du heller kose deg med dagen, senk kravene du har til deg selv – da kan du slappe av og kose deg litt istedenfor å stresse! =)

Etter at vi fikk barn synes jeg “magien” ved julen har kommet tilbake igjen, julen er mer lik slik jeg selv husker den fra da jeg var liten ♥ Juletradisjoner, kos, tid sammen med de vi er glade i, et roligere tempo…  All forventningen, spenningen og den utrolige gleden!!

#takknemlig

Riktig god jul!! ♥

Stor juleklem ifra meg til DEG! ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0