ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ glitrende kake // gratis nedlasting // kakebanner }

KL5A8293_glitrende_kake_cake_gratis

Happy day!

 Er du tilbake på jobb i dag? Isåfall håper jeg det blir årets aller beste jobbedag! Selv er så heldig å jobbe sammen med verdens beste tvillingsøster disse dagene – på et spennende prosjekt! Gleder meg STORT til å fortelle mer om dette ♥ Håper håper håper det faller i smak…!

Dagens kake laget jeg da jeg var så heldig å få russebilgjengen på besøk (hihi, det begynner å bli noen år siden russetida kan du si, utrolig stas å treffe så mange av jentene igjen!!) Først spiste vi tapas, og etter maten var det klart vi måtte ha en liten kake. Har jeg tid til det synes jeg selvsagt det er stas å ordne istand en liten kake ♥ Jeg hadde tenkt på dette i forkant, og laget dermed større porsjon/ganget opp oppskriften sist gang jeg laget rød fløyelskake, stekte disse i små former, pakket inn avkjølte bunner og smatt de i fryseren. Dermed var denne kaka forholdsvis rask å slenge isammen! Jeg ELSKER å ha ferdigbakte bunner (og gjerne krem, her har jeg brukt hvit ostekrem!) liggende i fryseren om jeg plutselig får besøk, eller gjerne også til når vi skal feire bursdager osv her hjemme – det er gjerne MYE annet som skal ordnes i forkant av besøket.. (som feks å rydde/vakse, hihi!)

Kaka er stashet med litt spiselige “paljetter” og glitter, hihi! (glittringen synes desverre ikke så godt) kanskje planlegger du en kake til nyttårsdaften – kanskje denne kaka kan være til inspirasjon? Jeg legger ved skiltet til gratis nedlasting, om DU har lyst til å lage likt! Skiltet er laget av kartong, alt annet på kaka er spiselig, blomst laget av marsipan.

Enjoy!

_glitrende_kake_cake_gratis_skiltHappy bittelille nyttårsaften! ♥

Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0