ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ God morgen Norge på fredag! }

Førstkommende fredag er jeg så heldig å være invitert tilbake til God morgen Norge på TV2, det gleder jeg meg MASSE til!! Jeg har ikke vært i det nye studioet på Aker Brygge enda, det blir spennende =)

Supergøy om DU har lyst til å se på!

Denne gangen er søtsakene tilpasset 17.mai som er tema =)

I kjent stil lager jeg istand et komplett dessertbord med massevis av tips og inspirasjon =)

Enkelt og dekorativt, i ekte JukseSuperMamma-stil! Det blir tips til desserter/kaker du kan lage, morsomme varianter til barna, og ikke minst komplett dessertbord om du vil gå all-out. Kjempegøy!! Jeg lærer meg å høre mer og mer på boka vår JukseSuperMamma, så dette bordet er forholdsvis enkelt å lage istand – og samtidig ser det kjempestilig ut! Planlegger du konfirmasjon, bryllup eller annet selskap nå på våren får du generelle tips til oppbyggningen av et stilig dessertbord du kan lage selv =)

Vi sees!

Stor klem =)

 

// lær å senke skuldrene, og få en god porsjon trøst og tips – kjøp boka vår JukseSuperMamma HER =)

// inspirasjon til dessertbord finner du HER, her finner du alt fra konfirmasjon til barnebursdag =)

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger