ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Goodiebag & Ballongslipp: FORELDRE & BARN / BABYDRØM }

foreldre & barn babydrøm KL5A0425 copy

Happy lørdag!

Jeg håper du får en DEILIG dag sammen med de du er aller mest glad i ♥ Her hos meg går det i ETT med forberedelser til mandagen – klart det tar tiiiiiid å forberede et så stort event! Dette blir SÅ bra jenter, som jeg gleder meg!! I dag vil jeg avsløre enda en herlig sponsor som vi er så heldige å ha med oss på instagramtreffet vårt på mandag – vi får både Foreldre & Barn magasin, samt Babydrøm i alle våre goodiebags!

Jippi!

foreldre og barn 2

I ballongslippet befinner det seg også et gavekort med et års abonnement på Foreldre & Barn!!

Har du lyst til å kjøpe abonnement på Foreldre & Barn til deg selv (!) eller noen du er glad i til jul har jeg fått lov til å dele et par fine tilbud med mine blogglesere. Klikk på bildene for å komme til tilbudet – du kan få et herlig bamsehode fra Sprell med i pakken, eller nydelig ullbody eller babytøfler i lammeskinn fra Lillelam.

Abonnement på magasin er herlige julegaver – den fortsetter lenge å glede; helt perfekt!


foreldre og barn

Du finner Foreldre & Barn og Babydrøm på Facebook, samt på instagram finner du Foreldre & Barn HER og Babydrøm HER. ♥ Abonnerer du på Foreldre & Barn kan du gratis melde deg inn i Foreldre+

Du finner mer informasjon om boka JukseSuperMamma her – og boklanseringen / instagramtreffet HER.

Dette blir fab jenter – jeg GLEDER meg!! Har du ikke rukket å melde deg på enda gjør du det HER ♥

Vi sees på mandag!

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger