ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ gratis nedlasting // etikettene til lunchbord Valentines Dag // Reblogging }

gratis nedlasting valentines dag invitasjoner
Her er etikettene til ValentinesDagLunchbordet jeg designet tidligere – vær så god! Disse er søte til Valentines, men kan selvsagt brukes til andre anledninger ♥
IMG_4665
Merkelappene skrev jeg ut på hvit kartong, og punchet de ut med min 2inch scallop punch (“blomstrete” kant) Så brukte jeg dobbeltsidig teip til å feste lappene der jeg ønsket.
IMG_4679
Merkelappene brukte jeg overalt på lunchbordet ♥
IMG_4699
Jeg hadde noen gaver til jentene som kom på Valentines Dag, samt mann og barn (synes det er så koselig!) – og de merket jeg også med disse små merkelappene. Det søte pakkebåndet har jeg forresten kjøpt på Ica (!).
valentines dag merkelapper svart m litt rosa uten tekst[3]
Klikk på merkelappen slik at den blir større, så lagrer du bildet eller kopierer det. Åpne det deretter opp i feks word, og legg på ønsket tekst. Er du usikker på hvordan du gjør dette har jeg laget et eget innlegg med trinn-for-trinn beskrivelse om det HER.
IMG_4673
Gratis nedlasting cupcake wrappere+toppere finner du HER.
Dette er invitasjonen jeg designet, jeg skrev også på navn på våre. Jeg forandret litt på de nå, slik at du kan bruke de slik de er om du vil  ♥ Invitasjonene printet jeg ut i a5størrelse, på fotopapir. Mørkebrune konvolutter, og adresselappene laget jeg like som invitsjonene – men såklart med mottakerens adresse på isteden
valentines dag invitasjoner lunch[10]
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Kjempekoselig at du tittet innom bloggen i dag!!
Jeg håper du får en NYDELIG dag!! Stor klem fra meg!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0