ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print paw Patrol bursdag // Skilt drikkedispenser }

Flere print til Paw Patrol-bursdag! =)

Da jeg delte bildedryss av dessertbordet vi ordnet istand til bursdagen til Daniel, viste jeg disse drikkedispenserne som vi så ofte bruker i bursdagselskap. Den ene fylte vi med rød saft, og den andre med vann.

Ofte fester jeg noe form for dekor til de slik at de passer inn i temaet, denne gangen printet jeg dermed ut skilt fra Paw Patrol! =)

Har du lyst til å se bildedryss med mer detaljer av dessertbordet finner du innlegget HER.

Skiltene passer selvsagt bra til annen type pynt i en bursdag også =) Klikk på bildet under slik at det blir større, deretter høyreklikker du på bildet og skriver ut skiltene på A4 hvitt ark, hvit kartong eller fotopapir. Klipp rundt og bruk feks dobbeltsidig teip eller vanlig teip til å feste til hvor du vil =)

Drikkedispenserne våre kommer forresten fra Clas Ohlson for de som lurer på det =)

Jeg pleier gjerne å plassere de på små stettefat el om jeg har de stående litt innpå bordet, står de lengre fremme kan jeg bare sette de på kanten slik som på bildet over. Men står de på dessertbord i familiebursdager osv setter jeg de enten på små stettefat (fra FestFabrikken) eller slik som her, hvor jeg bare helt enkelt har plassert de på toppen av et par stor hermetikkbokser som jeg har dekket med litt kartong =)

Håper dagens innlegg faller i smak, kos deg masse med planlegging og forberedelser av barnebursdag!

Stor klem! =)

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER! =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0