ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis // Skumle invitasjoner til HalloweenParty }

Da kommer som lovet gratis print av invitasjonen jeg designet til HalloweenParty – håper den kan være til glede for mange! =)


Klikk på bildet over slik at den blir større og egner seg bedre til print, kan da skrives ut i A4-størrelse om det er ønske =) Ønsker du mindre variant slik som jeg har brukt til de forheksede sopelimene finner du det lengre nede i innlegget.

Som jeg tidligere har skrevet laget jeg og gutta små forheksede sopelimer som vi festet invitasjonene til, men denne invitasjonen fungerer også helt supert å skrive ut på vanlig ark i A4-størrelse, eller på fotopapir i mindre størrelse, alt avhengig av hvor raskt/enkelt eller kreativt man ønsker å gjøre det =)

Har du lyst til å lage tilsvarende invitasjoner som vi gjorde finner du masse bilder og trinn-for-trinn forklaring av disse HER

…er du modig nok? =)

Klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre til print. Skriv ut på A4 kartong/ark, og klipp rundt. Legg på tekst på invitasjonen før eller etter utskrift, alt etter hva du ønsker =)

Om du har lyst til å lage forheksede sopelimer slik som vi laget finner du designet på navnelappene over, klikk på bildet slik at det blir større og skriv ut på A4-ark. Klipp rundt og fest til sopelimene =) DIY HER

 

 

 

Om du vil legge invitasjonene i cellofanposer slik jeg gjorde finner du wrapperen/skiltet jeg festet på toppen av posene over, print på vanlig ark (evt kartong om du ønsker de stivere), klipp rundt, brett på midten og fest til toppen av posene med litt dobbeltsidig teip eller stifter =)

HAPPY HALLOWEEN!

…nå gleder vi oss til HalloweenParty! =)

Stor klem ♥

 

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// gratis print finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0