ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ hageplanlegging – barnevennlig hage? }

IMG_0855_thumb31

Det er utrolig hvor raskt dagene forsvinner – tenk at det ikke er lenge til det er Mai!

Jeg og småtassene er såvidt igang med å ordne litt ute, planen har vært å så i de små kjøkkenhagene til gutta lenge, men det er jo helt vilt hvordan dette været svinger – plutselig snør det jo på morgenen! Også er det sommertemperatur på ettermiddagen. Du og du! Men, NÅ har det jo plutselig virkelig blitt sommer – så nå er det på høy tid å få sådd skal det rekke å bli noe ut av det. Vi pleier å ha salat osv i hagen, det er herlig å kunne plukke med seg fersk salat inn til middag. Og ikke minst synes gutta det er stas å hente ifra egne kjøkkenhager, og spiser da gjerne mer av det. Fra min tid som hagegal pleide jeg å handle frø på nettet, dette har jeg gjort i år også. Det blir salat, sukkererter, gulrøtter, gresskar osv – og selvsagt en del urter – men det har vi en del av ifra før ute i hagen allerede. Vi pleier ikke å så urter, men kjøper ferdige planter som får spre seg, det fungerer helt strålende – også planter vi kjøper på matbutikken ♥

IMG_0863_thumb21

Bildene i dagens innlegg er ifra tidligere – se så liten Daniel ser ut ♥ Her sitter småtassene inni pilgrotta, jeg gleder meg til det blir så grønt ute igjen!

Har du tips til hvordan jeg kan gjøre hagen mer barnevennlig blir jeg kjempeglad!

Ønsker deg en strålende dag ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0