ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Hahahahaha, happy mandag! }

KL5A9900 kopier copy6 copykomp

…er du klar for ukeshandling?? Haha, HAPPY MANDAG!!

Bildet er selvsagt hentet fra boka vår JukseSuperMamma – denne får du kjøpt HER. Vi har fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger på boka, hvilket vi er utrolig takknemlige for ♥ Det har vært MYE jobb, og siden vi har gjort absolutt alt selv er det jo ekstra stas med fine tilbakemeldinger! Dette bildet feks var ikke akkurat gjort på 5 minutter – haha! Unga ELSKA det da, mens vi var bittebittebittelitt mer stressa…!! haha, mye moro!! ♥

“Vi bude pensjonere Gro Nylander og “Mamma for første gang” – og heller ha JukseSuperMamma som første oppslagsverk for alle nybakte mammaer. Boka formidler at selv om man tror man er en juksemamma innser man til slutt at man virkelig er en supermamma – den er morsom, trøstende og full av gode tips til mammaer.”

– Marianne Beate Gjerstad Hørven

“Den PERFEKTE mammaboka. Jeg får ikke skrytt nok av denne boken. Jukesesupermamma boka. En helt genial bok som passer perfekt til den blivende og erfarne mamman. Her får du gode tips, du får gode ord, du får gode erfaringer og ikke minst en god klapp på skuldra” 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger