Halloween Cupcakes m/heksehatt

halloween cupcake med heksehatt

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da er vi allerede godt igang med oktober – og jeg tenkte det var på sin plass med litt halloweeninspirasjon! I fjor laget jeg disse cupcakene til halloween, og til eventuellt nye lesere håper jeg disse kan være til inspirasjon ♥ Jeg har lagt ut trinn-for-trinn fremgangsmåte på hvordan du kan lage heksehatt av marsipan selv – innlegget finner du HER. Da jeg personlig er i overkant glad i å pynte cupcakene mine med wrappere har jeg designet noen wrappere til halloween – wrapperen som du ser på bildet finner du til gratis nedlasting HER. Vær så god! ♥

Jeg håper dagen din blir NYDELIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Cecilie G on October 9, 2012

  Perfekt til min Halloween fest : )

  • Tonerose on October 12, 2012

   hihi, så bra søta! Gleder meg masssssse til å se etterhvert!

   Stor klem!

Leave a Reply