ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Halloween – kake // God Morgen Norge // Designkake }

KL5A8927_halloween_kake_cake_gmn

Jeg håper du har en HERLIG dag! Her hos meg går det i forberedelser til dagens kakekurs, straks på farten for å ordne istand i lokalet ♥ Dagens innlegg er bilde av HalloweenKaka jeg laget til fredagens sending av God Morgen Norge – en spennende utfordring! Mange har spurt hvordan denne kaka “sitter sammen” – og den er stødig og fin, jeg har nemlig snekret et lite “skjelett” inni – såklart! hihi. Vanligvis liker jeg at alt på kakene mine er spiselig, men i slike tilfeller som dette så er det igrunnen et must at man har noe form for støtte inni. Selve borgen/spøkelseslottet er sjokoladekake trukket med marsipan, tårnene laget av marsipan (inni har jeg lys, du ser det såvidt i det ene vinduet). Monsteret er laget av sjokoladekake, hodet av marsipan. Gresskaret er sjokoladekake, resten marsipan! Kakefatet er strødd med raspet sjokolade for å få det til å se ut som jord.

KL5A8928_halloween_kake_cake_gmn

Phui, da tror jeg at jeg har vært innom det meste! Bare spør om du lurer på noe, send gjerne mail på ToneroseDesign@gmail.com – der kommer jeg alltid i mål med svaring (selv om det til tider kan ta tid) ♥ Håper kaka falt i smak!! Det var en ære å bli invitert tilbake til GMN – hjertelig tusen takk ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0