ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ happy mandag }

13

Foto: www.beatehemsborg.blogspot.com (Beate er RÅ til å fotografere!)

Happy mandag! I dag koser jeg meg sammen med en syk liten prins ♥ og innboksen (beklager til alle som venter på svar, det har gått LITT i ett i det siste, men denne uka er roligere – så nå skal innboksen tømmes!) Helgen har flydd forbi, jeg er utrolig takknemlig for alt jeg får lov til å være med på! Lørdagen var jeg i Brevik på SoMe_greet (social media event) i regi av flotte Maia www.fabelaktive.com og herlige Lise www.FestFabrikken.no – SÅ gøy! Vi var ca 50 sprudlende jenter – mange bilder ifra dagen kommer om ikke lenge ♥ Tidlig i går morges reiste jeg ifra Lise og satte snuta mot Drammen, klar for heldagskurs – veskekakekurs! Jeg gleder meg STORT til å vise fram de nydelige kakene/veskene jentene laget – IMPONERT! Det er så ufattelig gøy når deltakerne lager så utrolig flotte kaker, kjempetakknemlig! Mange kommer langveisfra for å være med på kurs også – en ære! Nå er det ikke så lenge til neste veskekakekurs heller, jeg gleder meg allerede ♥ Da blir det i Bergen, siste helgen i September! Plassene begynner å fylle seg opp, men det er foreløpig ledig plass om DU har lyst til å være med ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0