ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ herlig juletrekule // trekloss // DIY // regram }

IMG_2177

God morgen ♥ Dagens DIY-tips er en av mine andre juletre”kuler” – som nevnt liker jeg å lage en personlig juletrekule hvert år, og gir gjerne dette i gaver til nærmeste familie også. Dermed blir det litt reblogging i dag! Selvsagt liker jeg å variere de litt fra år til år – dette er en variant hvor jeg har laget “trekuber” til å henge på treet!

De bare ler når jeg kommer på byggevarebutikken nå, er det ikke snekring av kake så er det innkjøp av betong til støping av fat osv, eller annet litt utenom det vanlige.. Denne gangen var jeg på jakt etter en “firkanta planke” – hihi! “Jaaaaa, hva skal du bruke den til da?” “Ehm, lage juletrekuler…?” Hihi!! Men jeg får fantastisk hjelp, så jeg er superhappy! Men altså, her har jeg bare brukt en planke som er like bred som den er høy, og deretter saget den i små klosser, alle lengdene er like lange. Deretter har jeg brukt decopagelakk til å male sidene, og til hver side har jeg da festet et bilde av småtassene, den ene siden har jeg festet “julen+årstallet” og de to resterende har jeg satt en stor L og en stor D – forbokstavene til gutta. Syntes det var litt søtt, slik at de blir lignende vanlige bokstavklosser. Bildene har jeg printet på vanlig ark, husk å jobbe raskt så ikke fargene sklir i hverandre når du maler med decopagelakken. Er du veldig plaget av at fargene sklir i hverandre så prøv å printe ut på enklere innstilling på printeren din, dvs ikke bilde utskrift men helt vanlig. Når alle bildene er festet til klossen malte jeg et lag docepagelakk utenpå rundt hele “julekula”. Til oppheng har jeg skrudd inn en liten øyeskrue (?) i det ene hjørnet – som jeg deretter har festet et hvitt silkebånd i. Et par små snøkrystall-charms har jeg også pyntet juletreanhenget med. Ta-taaaa!

Om du vil se flere bilder av disse juletreanhengene finner du det HER

Kjempekoselige julegaver, og veldig stas å ha selv også i årene som kommer – det er utrolig stas å dekorere treet med personlig juletrepynt ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0