ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Herlige Lano-ungen!

komp IMG_4649 8
Velkommen! ♥ I dag kommer et bilde av HERLIGE skjønne nevøen min – er han ikke bare helt utrolig nydelig?? ♥ Perfekte lille store Lano-ungen!! Dette bildet er ett av to bilder jeg rakk å knipse sist vi var sammen (jeg hadde med meg begge gutta mine, derav så få bilder.. hihi) På det andre bildet var han i full fart i motsatt retning. Jeg har kjøpt meg en liten(a4str) softboks, og da må man såklart teste ut litt! Supersøt størrelse, liten og snerten å ha med seg! Om du har speilreflekskamera og vil ta slike bilder selv, undereksponerer du bildet veldig slik at all bakgrunn blir mørk – og lyser opp objektivet med en blits. Dette bildet er tatt midt på stuegulvet hjemme hos mamma – men det er det ikke så lett å se! ♥ Er han ikke bare helt herlig den lille sjarmøren?
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper du får en PERFEKT dag! ♥ Stor klem fra meg!

10 Comments
 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Reidun,

  Hjertelig takk for så gode ord!! :o) Ja, han er jo SÅ søt den gutten!! :o)

  Åh – det finnes massssse herlig fotoutstyr å velge blant! Har du tenkt noe budsjett enda? Jeg har selv canon – og sverger naturlig nok til det. Sånn i utgpkt ville jeg såklart anbegale det, men de som har nikon er såklart like begeistra for det – så det er en smaksak! :o) Om du tenker speilrefeleks finnes det MYE bra, og feks på Lefdal og Elkjøp har de ofte kampanjer – så prisen har blitt veldig mye bedre den siste tiden på speilreflekskamera. Velger du canon har de et 50mm objektiv til 8-900,- som er SUPERT, og du kan ta nydelige portretter i dårligere lys også. Nei, dette ble et rotete svar.. Kanskej bedre om du svarer meg på budsjett du tenker – så kan jeg heller komme med anbefaling utifra det! :o) Ikke det at jeg har så voldsomt mye kunnskap, men jeg kan jo si hva jeg ville gjort :o)

  SÅ gøy med fotofrafering iallefall, og har man speilrefleks kontra et kompaktkamera blir det rimelig annerledes bilder med en gang!! :o) Og man kan jo bestemme alt selv!

  Ønsker deg en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hjertelig takk for det Susi – med en slikt motiv må jo bare resultatet bli herlig!! :o)

  Ja, det er KJEMPEGØY å lære seg kamseraet skikkelig – da kan man jo kontrollere alt! SÅ mye morsommere, synes iallefall jeg! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Top of the moon,

  Hjertelig takk for det!! Så gøy at du fant veien inn hit – og ikke minst har lyst til å følge bloggen videre! Tusen takk for det! :O)

  Jeg håper du får en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Tove,

  Hjertelig takk Tove! Så skjønn blogg du har forresten – var såvidt innom en liten tur; NYDELIG lite rom til ei prinsesse!!

  Åh – ja tenk så masse SKJØNNE bilder du kan ta!! Forstår VELDIG godt at du har massevis av fotoplaner – det ville jeg også hatt!! hihi. Mhmm, moro å teste ut med å ta bilder med mørk bagrunn – jeg synes iallefall det gir stilige bilder!! Håper du får noen rolige og fine dager i slutten av terminen! :O)

  Stor klem!

 • Reidun on February 22, 2012

  Utrolig skjønn gutt også så fint bilde ble då=0))
  Sparer til ett ordentlig kamera,har du noen annbefalinger??
  Du e jo kjempe dyktig=0)))
  Klemz

 • top of the moon on February 22, 2012

  Fant deg akkurat via en annen blogg:-) Så utrolig kreativ du er! Er helt målløs:-) Har lagt meg til som følger så jeg kan bli med videregående den kreative reisen

 • tove on February 22, 2012

  Hei hei
  Så stilig bilde. Dette må jeg prøve. Gleder meg over hver lille ting jeg lærer om fotografering. Siden vi venter en baby om 8 uker har jeg STORE foto planer. Digger nyfødt bilder.
  Takk for titten. Kommer nok innom igjen.
  Klem Tove

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0