ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Hipp hurra!! }

Tenk at Lukas allerede har blitt NI år?!?!

Hjelpes, jeg kan nesten ikke fatte hvor raskt disse årene har gått!!

Lukas_ultralyd

High five!

Helt uvirkelig at det allerede er så mange år siden vi var på sykehuset og ventet vår førstefødte… Lite ante vi hvordan de neste 24 timene som ventet oss ville bli/selve fødselen, ei heller hvordan det ville være da vi reiste hjem fra sykehuset og plutselig var foreldre helt på egenhånd. Jeg husker frykten min for babyen da overlegen plutselig var med under fødselen, og det føltes som om hele rommet var fylt av helsepersonell. Jeg husker hvor utrolig redd (og aleine) jeg følte meg da absolutt alle forsvant ut av fødestuen og til intensivavdelingen med Lukas umiddelbart etter fødselen. Og ikke minst husker jeg den enorme takknemligheten og gleden da alt var bra med babyen vår, og vi endelig “fikk” han ♥

IMG_6768

Utrolig takknemlig!

KL5A2922

Fine store gutten vår ♥

Nå gleder vi oss til en herlig dag sammen med familie!

Barnebursdag drøyer vi en stund til skolen har startet opp og alle er på plass igjen =)

KL5A5296 kopier copy copy

Jeg håper du har mulighet til å senke skuldrene og kose deg sammen med de du er aller mest glad i denne helgen! =)

 

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

// lær deg å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// MYE barnebursdag-inspirasjon finner du samlet HER

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0