ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Hjemmelaget blomkålsuppe – oppskrift, STOR porsjon til frysing! }

Etter at jeg la ut et innlegg om månedshopping & middagsplanlegging har jeg fått forespørsel om blomkålsuppe-oppskrift. I månedsplanen for middag som jeg la ut hadde jeg notert ned blomkålsuppe (ferdig i fryseren) og dermed var det flere som lurte på hvilken oppskrift jeg bruker når jeg lager denne. Superkoselig!

HER finner du forresten gratis print av månedsplanen om du har lyst til å planlegge selv =)

Som jeg har nevnt tidligere pleier jeg gjerne å booke inn i alle fall et par ganger i løpet av måneden at jeg lager en diiiiiger porsjon middag, dermed kan jeg fryse ned flere middager som vi senere kan spise på dager hvor vi har liten tid (eller bare føler for å ikke bruke så mye tid på middagen!) Jeg er VELDIG fornøyd med denne løsningen! Ja, det er litt jobb å lage stooor porsjon  middag, men det er utrolig deilig å slippe å bruke tid på middag flere ganger senere i løpet av måneden ♥

Det er flere middager jeg gjerne lager stor porsjon av som egner seg til frysing; favorittene for tiden er blomkålsuppe, chili con carne, lasagne, mexicansk kyllingsuppe, fiskegrateng og fiskesuppe. Minstemann er veldig glad i blomkålsuppe ♥

Når jeg lager slike store porsjoner med middag pleier jeg gjerne å slumpe litt, mengder jeg har oppi avhenger litt av hva jeg har i kjøleskapet – men dette er ca-oppskrift jeg går utifra, håper den kan være til glede =)

Det var det hele!  =)

Suppa har egnet seg fint til frysing, jeg pleier å fryse i plastbokser – lettvint og enkelt ♥

Server gjerne med hvitløksbrød eller focaccia til =)

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du samlet HER

// kjøp boka vår JukseSuperMamma HER – et must for alle mammaer! =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger