ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ hjemmelaget mandelkjernepudding // oppskrift }

KL5A9676_mandelkjernepudding_oppskrift_hjemmelaget

Mange har spurt meg etter oppskrift på mandelkjernepudding, så her kommer den jeg bruker om jeg lager selv! Jeg synes også posemixen er god, og når vi har selskap her hjemme bruker jeg gjerne det. Men altså, når jeg lager fra scratch bruker jeg denne: ♥

– 5dl helmelk
– 3dl kremfløte
– 1dl  sukker
– 75g maizena
– 2 egg
– 75g mndler, kan gjerne skoldes først. Hakkes i biter
– 2 dråper mandelessens
Bland melk, fløte og maizena i en kjele. Kok opp mens du hele tiden rører. Demp varmen og ha i sukkeret. La småkoke noen minutter mens du rører. Ta av plata. Visp eggene lett sammen, og tilsett eggene til fløteblandingen sammen med grovhakkede mandler – og et par dråper mandelessens.

Enjoy! ♥

Ønsker deg en fortsatt NYDELIG sommer! Her hos oss er det siste barnehagedag for småtassene i dag, så straks blir det FERIE ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0