ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Hvordan lage en brush eller vannmerke i Photoshop }

I dag tenkte jeg å vise hvordan du enkelt kan lage en brush eller et vannmerke i Photoshop. Det er overraskende enkelt! =)

Jeg laget nylig ny logo – og i den forbindelse laget jeg nytt vannmerke til bildene mine. Da tenkte jeg at jeg selvsagt samtidig kunne vise hvordan jeg laget dette! =)

Jeg har laget vannmerket i photoshop, har du aldri laget en brush tidligere kommer du til å bli overrasket over hvor enkelt det er =)

Start med den ferdige logoen din, du kan også lage brush av bilder, ev helt vanlig tekst – eller hva du enn måtte ha lyst til ♥

Åpne Photoshop og hent frem bildet/logoen/teksten din.

Klikk på Edit – og deretter Define Brush Preset.

(Ønsker du kun et lite området av bildet ditt til vannmerke markerer du først delen du vil bruke)

En annen ting, pass på at bildet ditt ikke er VELDIG stort, da vil du ikke ha mulighet til å klikke på “Define Brush Preset” – da vil denne være lysegrå og ikke mulig å klikke på. Da er det isåfall bare å endre størrelsen på bildet slik at det blir littegrann mindre! =)

Deretter skriver du inn navnet du ønsker på brush´n din i pop-up vinduet som dukker opp, og trykker OK.

Da er brush´n lagret!! Deretter kan du bare åpne et nytt dokument, eller et bilde du vil feste vannmerket ditt på el. Klikk på Bush-tool i menyen til venstre.

Deretter høyreklikker du i bildet ditt, og menyen for de ulike valmulighetene til malekosten dukker opp – da er det bare å scrolle nederst til du finner vannmerket som du akkurat laget. Klikk på denne, og juster eventuelt størrelse på toppen.

Ta-taaaa!

Da er det bare å velge farge på vannmerket ditt og bruke det!


Wooop-wooooop!

Enkelt, sant?

#gøy!

Håper dette var til hjelp, bare spør om du lurer på noe ♥

ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0