ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ I julemodus? }

Er det flere enn meg som har begynt å glede seg til jul?

Det er jammen ikke lenge til nå, plutselig er desember her!

Tenk det! =)

Jeg er så heldig å være booket til et spennende oppdrag i forbindelse med førjulstiden, dermed har jeg vært i julemodus en stund mens jeg har planlagt dette – men plutselig innså jeg at det er ikke lenge igjen til desember! Jeg må jo komme igang med adventskalendere til gutta osv!! =)

Kjempegøy!

Jeg gleder meg til å kunne begynne å pynte til jul, elsker alle de små lysene overalt når det ellers er så mørkt. Kjempekos! Personlig liker jeg gjerne å pynte så fort det er desember, slik at vi har hele desember til å nyte førjulstiden i. Hva pleier du å gjøre?

Mulig noe kommer enda bittelitt tidligere fram i år, jeg har nemlig lurt litt på å finne frem et av de små kunstige trærne våre og bruke til julekalender til gutta istedenfor den tradisjonelle adventskista vi gjerne har brukt – ikke helt bestemt meg enda, bra det enda er et par uker igjen før 1.desember =)

Deler i dag litt bilder jeg knipset forrige jul, av alt fra huset utendørs til hjemmelaget nissepynt av gutta. Ikke lenge igjen nå!! ♥

Jeg håper du har en HERLIG søndag!! I dag har jeg og småtassene kost oss med AleneHjemme-filmen, en virkelig juleklassiker! #takknemlig ♥

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre!

Stor klem =)

// masse julepinspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger