ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ idèmyldring // halloween // GMN // dessertbord }

KL5A8407 kopier

{ sølvplettfat: vintage // glitterkartong: spania // flaggermus: IKEA // edderkopp:Nille // bling,glass,sugerør:FestFabrikken } 

Jeg håper du har en nydelig torsdag i dag! I går var jeg så heldig å være avgårde hele dagen med åpent kakekurs hos Nopro Vekst i Notodden – hjertelig takk for en HERLIG dag jenter, knallgøy! Også sååå masse lekre blomster dere laget, kjempegøy ♥ Dagen i dag har forsvunnet i å forsøke å tømme mailinnboksen, håper å få svart på alt iløpet av morgendagen. Desverre rekker jeg ikke over facebook osv, så send gjerne mail – der kommer jeg alltid i mål, selv om det til tider desverre kan ta litt tid. ToneroseDesign@gmail.com Tusen hjertelig takk for alle henvendelser ♥

Har du planer om å feire Halloween i år? Har du barn? Pleier dere gjøre noe ut av denne dagen? Jeg har jo to småtasser, og vi synes det er kjempegøy å gjøre litt ut av Halloween – gutta ELSKER å få besøk av mange utkledde barn denne dagen, og synes det er stor stas å få dele ut godteri. De sitter i vinduet og følger med, og blir så glade når de oppdager noen som nærmer seg huset, herlig! ♥

Jeg er igang med å idemyldre litt til et dessertbord til Halloween i år, jeg er nemlig så heldig å være invitert tilbake til God morgen Norge denne dagen ♥ …og da er det jo klart det krever litt idemyldring! Alltid stas med noe nytt og spennende. Veldig takknemlig for å bli invitert tilbake igjen, dette blir GØY! (ekstra stas er det at herligste Lise blir med meg denne gangen også, woop woop ♥ ) Jeg har selvsagt MANGE idèer allerede, og planen er at det vil bli noe tilpasset både barn og voksne. Selv om jeg har mange idèer/planer er jeg alltid takknemlig for innspill, så om DU har tips til hva jeg burde ha med er det stas om du vil sende meg en mail ♥ Bildet er bare tilfeldig litt hva jeg hadde i hus av stash fra før, ser for meg at det må være mer barnslige innspill også – må nok ut på litt shopping etterhvert ja, gleder meg!!

Ønsker deg en fortsatt DEILIG torsdag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0