ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ In love! } Hage // Rosa hammock


KL5A2579 _hage_rosa_hammock

Hammock´n er blitt sommerklar!

Rosa ♥

Da jeg startet med kakedekorering brukte jeg pengene jeg tjente på å kjøpe kakeutstyr, bygge meg mitt lyserosa bakekjøkken osv. Det aller første jeg kjøpte som ikke var kakerelatert var en nydelig hammock til hagen – jeg husker det veldig godt, det føltes stort å kunne kjøpe denne etter alle timene jeg hadde jobbet. Dette er allerede rukket å bli flere år siden, og fremdeles er den spesiell for meg ♥

IMG_4941 copy

Den har stått ute i hagen i årene etterpå, dermed har den rukket å få en del rust – her ser du et bilde jeg knipset før jeg begynte å fikse litt på den.

På høy tid å gjøre noe!

KL5A2588 _hage_rosa_hammock_mintgrønn

Jeg fant ut at siden jeg uansett burde bruke en del tid på å pusse den og deretter behandle/male den kunne jeg jo like gjerne gjøre en endring på den… Dermed tenkte jeg å male de i en annen farge – det ble lys rosa, ik!

KL5A2583_mintgrønn_pute_pledd_hage

Oppi hammock´n har jeg plassert et lyst mintgrønt deilig pledd, samt pute i matchende farge. Begge deler kjøpt på Europris om du lurte =)

KL5A2578 _hage_rosa_hammock

Jeg brukte bengalakk, jeg fikk blandet farge i malingen slik at jeg kunne male direkte på rust. Lettvint! (pusset selvsagt med stålbørste først) Jeg brukte også en spraylakk i samme farge, dermed var det enkelt å komme til innimellom i kjettingen osv. For øyeblikket er hammock´n plassert under tak – vi er så heldige å ha litt overbygd uteplass i nye huset vårt, dermed har den fått plass her enn sålenge.

KL5A2592_rosa_hagegynge_inspirasjon

Kjempedeilig å kunne sitte her og ta en pause ifra alt – selv om det til og med regner litt.

UTROLIG deilig!

Det tok litt tid å male denne, men forhåpentlig varer den enda lengre nå =)

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem ♥

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0