ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Inspirasjon og tips til ansiktsmaling // Karneval }

Her hos oss er det karneval på skolen i kveld, tipper det blir gøy! =)

Jeg tenkte det kunne passe å dele litt bilder av ansiktsmaling til inspirasjon om det er andre som planlegger karneval  – eller evt senere til halloweenog barnebursdag såklart =)

Erfaringen vår er at det egentlig ikke spiller så veldig stor rolle hvordan resultatet blir, unga synes gjerne det er superstas uansett! =)

Ikke vær redd for å prøve, her hos oss har det alltid vært stor stas uansett resultat =)

Tilpass gjerne type ansiktsmaling etter alderen på barna, er de små er det veldig praktisk å male noe som er veldig raskt å male med lite detaljer, er de eldre er de mer tålmodige og kan sitte en del lengre. Det vi ofte har gjort er å finne bilder på nettet av det gutta har lyst på, da er det litt enklere å male om jeg har noe å se på synes jeg – og ikke minst å forstå hva det er gutta har lyst på =)

 

Jo skumlere jo kulere, ik… =)

For mange år siden kjøpte jeg et lite “maleskrin” med ansiktsmaling på Panduro. Det har vi brukt MASSE, og anbefales absolutt. Vi har også testet ut “fargestifter” med ansiktsmaling osv, men det er ikke like enkelt å tegne med. Mye enklere når man bruker vann og pensel med malingen synes jeg iallefall =)

Jeg har kjøpt inn litt mer ansiktsmaling etterpå, men dette er da bestilt på spesialbutikker – men som en start vil jeg absolutt anbefale skrinet fra Panduro, enkelt å få tak i, og fungerer fint!

Si ifra om det evt er interesse for flere innlegg om ansiktsmaling =)

Ansiktsmaling er absolutt populært i barnebursdag osv (denne ansiktsmalingen vaskes enkelt bort med våtservietter)

Du finner mer tips og inspirasjon til karneval samlet HER.

Håper du har en HERLIG kveld, vi koser oss på karneval! =)

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0