ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Interiør: Kjøkken-lamper }

 

Håper du har en fiiiiin dag ♥

Jeg har blitt spurt om å dele litt detaljer/bilder etterhvert som vi pusser opp det nye huset vårt – dermed tenkte jeg at jeg kunne dele dette detaljbildet. Vi er i god gang med å pusse opp kjøkkenet – gleder meg til å kunne dele et skikkelig før/etter-innlegg etterhvert, men det er ikke helt ferdig enda, så det får drøye litt til… ♥ Vi har et par pendel-lamper hengende over kjøkkenbenken – her var jeg utrolig usikker på hva som ville bli fint. I utgangspunktet hadde jeg lyst på et par sølv-kuler, om noen skjønner hva slags lamper jeg mener, men siden jeg ikke fant noen jeg/vi falt skikkelig for endte vi opp med disse industrielle variantene! De kostet kun 129,- dermed tenkte jeg at OM jeg finner drømmelampene etterhvert så er det lov til å bytte ut da – enn sålenge er vi kjempefornøyde med disse. Jeg har kjøpt lampene på Bauhaus, de fantes i svart og kobber – men jeg syntes svart ble litt tamt og kobber ikke passet inn – derfor sprayet jeg de heller i sølv/metall. Fungerte supert! Vi har kjøpt dekorative pærer som har den “snurretråd” inni – men lyset på bildet er så lyst at det dessverre ikke syntes.

Men, uansett – det jeg ville tipse om var rimelig stilige pendel-lamper =)

Fortsatt herlig dag til deg!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0