ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Jaaaa, for den måtte jo nesten være rosa…?? }

KL5A2565 copy

Jeg håper du har en vidunderlig dag! Selv håper jeg å få tilbragt en del tid ute i kjøkkenhagen igjen snart – fantastisk deilig å være litt ute, og ikke minst pusle litt på der. Skikkelig avkobling for hodet – det trengs! ♥

På bildet ser du årets bursdagsgave ifra verdens beste mamma og stefar – bidrag til hagen! Dermed ble det blant annet ny trillebår – hjertelig tusen takk! ♥ Utrolig deilig å ha en stooor og skikkelig trillebår, tidligere har vi hatt typen-149-kroners-trillebår som kanskje ikke tåler like mye kan du si… Selvsagt fungerer de en liten stund de også, meeeen. Kjempedeilig med stor og stabil trillebår som man kan ha lenge – også gjør det jo INGENTING at den er rooosa! Haha!

KL5A2560 copy

Den er av typen Gardenia i tilfelle du lurer, bestilt på Europris – såvidt jeg fant ut var de rimeligst der. Tror du ikke småtassene mine monterte den for meg?? De var SÅ stolte over at de fikset det helt på egenhånd, helt herlig! ♥ Ja, jeg strammet over alle skruene da, men uansett. Kos!

Denne blir nok mye brukt fremover – gleder meg!

Ønsker deg en vidunderlig dag videre =)
Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger