ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Jippi!!

Jippi!!! Jeg har funnet igjen frøene jeg leita etter!! Så, forhåpentlig muligens kanskje, blir det masse blomster i hagen i sommer, som er helt mørke, lukter sjokolade – og som jeg kan fråtse i til buketter. Sjokoladecosmos – Gleder meg!! I morgen blir det tur til plantasjen, og shopping av jord. Så blir det såing her i huset gansk snart. :o)

I går var det lørdag, og det betyr kosedag her i huset! Jeg bakte kanelsnurrer, det er så deilig med fersk varm gjærbakst. Det er favoritten til både mannen min og meg!
I skapet hadde jeg stående ferdig bolle-mix, så jeg brukte bare denne. Veldig lettvint!

Jeg bruker hvitt perlesukker på toppen, jeg synes baksten ser ekstra god ut da! :o) Perlesukkeret har mannen min kjøpt til meg i sverige, jeg har ikke klart å oppdrive det her til lands enda. Det anbefales å kjøpe det med om man slenger over grensa på en harrytur!

I går sydde jeg ferdig en kjørepose til bilstol til baby, jeg har lagt den ut i nettbutikken. (klikk på linken for flere bilder og mer tekst) Det blei ikke de fargene jeg hadde tenkt – men en pose til ei litta jente! I mørkebrun pelsimmitasjon og lyserosa bomullstoff. Jeg lagde også et forslag med litt tekst og et bilde på – selv synes jeg det er så koselig med ting ikke alle andre har akkurat likt! :o) Kjørepose som sitter i stolen, istedenfor pose/dress som babyen kles opp i er absolutt å anbefale. SÅ praktisk!!

Takk for at du tittet innom – jeg ønsker deg en herlig dag! Stor klem! :o)

3 Comments
 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Divamamma,

  Så koselig at du likte den! :o) Det var desverre mye jobb – så jeg har ikke laget flere..

  Men jeg har brukt slike på til begge gutta mine – og du og du SÅ praktisk! Anbefales! :o)

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Ninni on February 14, 2010

  Hipp hurra for frøene som kom frem fra gjemmestedet sitt 🙂 Da er du i gang! Sjokoladecosmos er så fine. Flink til å bake er du også ser jeg, en flittig liten bie du 🙂

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger