ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Julecupcake // nisselue av krem // DIY }

KL5A9157-kopier copy

I dag kommer tips til en annen julecupckes – denne er rask å lage, og skikkelig søt ♥ Her har jeg brukt ostekrem (smør, melis og philadelphiaost)  som jeg har farget rød, dette har jeg hatt i en engangsprøytepose med en stor rundt tipp. Har du ikke en stor rund tipp kan du bare klippe hull i enden av posen. I en annen sprøytepose har du litt ufarga krem/hvit – klipp et lite hull i enden. Så er det bare å sprøyte på! Jeg starter med den røde kremen, holder den 0,5-1cm over cupcakeń, sprøyter sakte ut, beveger sprøyteposen litt oppover mens jeg sprøyter. Deretter avslutter jeg med å trekke den raskt opp og slutte og klemme når jeg synes det har blitt passe størrelse på nisselua. Så finenr jeg frem den hvite kremen, og sprøyter på en liten dusk i enden, samt en pusekant nederst på nisselua.

Ta-taaaaa!

Håper dagens cupacke kan være til inspirasjon ♥ (søte julerøde cupcakeformer ifra FestFabrikken.no)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger