ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ JULEFORBEREDELSER }

KL5A5598-copy

( mini-melkekartongen på bildet laget jeg i fjor, supernusselige å fylle med julegodteri – eller smtåassene mine sin favoritt – et kinderegg! Designet i Photoshop)

Koser du deg med juleforberedelser om dagen? Her går det i ett med jobbing, dermed blir det gjerne utover nettene jeg sitter med juleforberedelser. Da er det julemusikk, tente lys og koooooos ♥ Tenk at det er under to uker igjen til julaften! I morgen er det Luciafeiring i barnehagen, så her har det gått mye i SantaLucia-sangen i det siste – gutta gleder seg stort! …og mamma´n også, hihi! Er så koselig med førjulstiden i barnehagen – vi er så heldige å ha gutta i en FANTASTISK barnehage ♥

I dag er jeg så heldig å være invitert til Sandvika Storsenter sammen med herlige FestFabrikken – jeg gleder meg til en strålende dag! Kjempestas om DU vil titte innom – vi står på Juletorget ♥ FestFabrikken har med masse stash, og rigger istand Pop-up Shop på senteret denne dagen! Jeg har med boka mi, og kommer til å vise tips til hvordan pynte julecupcakes og annen kakedekorering – VELKOMMEN!

Happy torsdag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger