ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Juleforberedelser og planlegging ♥

juleforberedelser juleinspirasjon jul IMG_1996
Velkommen! ♥ Jeg koser meg med juleforberedelser om dagen, og huset står litt på hodet med julegavelaging, innpakking, julebakst, rydding og det som ellers hører med. Og masse masse kos!! De siste dagene har jeg begynt å fundere litt mer på om jeg skal ordne istand et lite kakebord som kan stå fremme på julaften – hadde ikke det vært litt kos? Ja, ikke typisk bløtkake-kakebord, men fylt med småkaker (julekaker), godteri, snacks og andre godsaker… Så kan man gå og forsyne seg av det som frister! Hm… Men bare et LITE et altså.

juleforberedelser juleinspirasjon jul IMG_1726
Og er det kakebord på gang, må det såklart planlegges litt!! Det er masse kos! Lurer på om det hadde vært stilig å hatt bord i hvitt, med litt julerødt og mørkegrønt.. Hm. Med candy canes, pepperkakemenn, og julebrus. Med egne etiketter såklart! Og røde sugerør. Eller mørkegrønne. Hmm. Men det blir ikke plass til store kakebordet, men et lite et i hjørne i stua har man vel alltid plass til??
juleforberedelser juleinspirasjon jul IMG_1732
Vi er så heldige å skulle feire julaften hjemme i år, og får besøk av familie! ♥ Dermed har jeg også så smått begynt å fundere på hvordan jeg skal dekke bordet. Men jeg har igrunnen ikke kommet noe videre i tankeprosessen enda! Lurer på å dekke bordet i hvitt og gull, og feste små englevinger på stolryggene – men hvitt silkebånd med sløyfe.. Hm. Tror det kunne vært supernusselig!! Også kanskje lage juledekorasjon til bordet med ferske blomster? Hmm. Stemora mi pleier alltid å lage juledekorasjon til middagsbordet, med en rot og ferske blomster. Gjerne stående på en speile. En HERLIG tradisjon!
juleforberedelser juleinspirasjon jul IMG_1728
Nei, nå får jeg fortsette på årets juletrekuler – de lager seg ikke selv denne gangen heller! ♥ Hva skal du på julaften i år, blir det feiring hjemme? Har du begynt å planlegge? Blir kjempeglad for tips og idèer! ♥
HJERTELIG takk for at du tittet innom her hos meg i dag, jeg håper du får en HIMMELSK 2.søndag i advent!!
Stor klem ifra meg!

2 Comments
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0