ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ julegavetips // DIY lykt med barna }

KL5A8275 kopier copy

God morgen ♥ Jeg håper dagen din i dag blir den beste på lenge!

Småtassene mine ELSKER å plukke greiner – flere som har det sånn? Det trenger ikke være lange turen ute før de finner pinner, og gjerne småkrangler litt om hvem sin det er (haha, i kjent stil!) ♥ Tenk å kunne ha så stor glede av å finne pinner, herlig! Dermed tenkte jeg det hadde vært utrolig stas å finni på en gave som gutta selv kan lage, som er noe litt utenom det vanlige. Det ble rustikke kubbelys-lykter!

IMG_2905

(beklager kornete iphonebilder)

Jeg og småtassene var på tur i skogen, med oss hadde vi en stor piknik-kurv. Gutta samlet ivrig pinner, Daniel plukket så mange han fant på bakken – mens Lukas selvsagt måtte opp i trærne og jakte etter tørre kvister. Den gutten ELSKER å klatre!

Hjemme igjen kuttet jeg til pinner i samme lengde, deretter festet jeg grov hyssing rundt en vanlig kubbelys-glasslykt (kjøpt på Nille for en stund siden). Så var det bare å sette igang å feste pinner inni trådene! Dette fikk jeg god hjelp av guttene til, vi laget disse i fjor – er barna større kan de gjøre mer selv ♥  Jeg knøt nye tråder i litt større diameter etterhvert, og da kuttet bort de første. Til sluttet surret jeg hyssingen rundt lykten, både oppe og nede – og knøt stramt. Ta-taaaa! Lykten er såpass stor i diameter, så selv med et stort kubbelys blir ikke selve lykten varm. Perfekt!

En kjempefin julegave til familie ifra de minste, vi er iallefall blitt veldig glad i vår ♥

Ønsker deg fortsatt herlige førjulsdager!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0