ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ juleinspirasjon // dessertbord // julekaker }

IMG_0674 2[4] copy copy

Planlegger du julefering hjemme? Hva med å lage istand et lite dessertbord? Jeg ELSKER som kjent å lage istand dessertbord – og det trenger ikke være veldig avansert eller stort. Her er et bilde av et dessertbord jeg laget istand til en julefeiring her hjemme, kanskje kan dette være til inspirasjon ♥ Det eneste jeg bakte til dette dessertbordet var noen julecupcakes! Julekakene hadde jeg bakt tidligere i desember, det samme med pepperkakekhuset. Fargekoordinert godteri i ulike glasskrukker, popcorn i søte popcornformer, rød gele og frosne røde rips i søte små babymatglass. Julekakene plasserte jeg utover i matchende små metallbokser med et rødt silkebånd rund ♥

Du finner bildedryss av dette dessertbordet HER ♥

Stor juleklem fra meg til deg!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0