{ juletreanheng // diy // regram }

KL5A9810 kopier copy

Jeg elsker personlig juletrepynt – og ofte forsøker jeg å få tid til å lage ett nytt anheng hvert år, gjerne med bilder av småtasene på! Dette er også herlige gaver til besteforeldre osv. Her ser du fjorårets anheng – hva synes du? I fjor kjøpte jeg keramikk(?)”plater” på Panduro – elsker denne stilen med litt snirkler/detaljer. Jeg printet ut julekort-bildene av gutta på glossy fotopapir, og klippet til i passe fasong. Deretter malte jeg inni ovalen på anhenget med decopagelakk (også Panduro) – og limte fast bilde. That´s it! Jeg gjentok selvsagt samme prosedyre på andre siden/baksiden, men da med et annet bilde. Denne gangen tok jeg ikke decopagelakk over bildet, siden jeg printet på glossy fotopapir.

Koselige anheng å henge på treet år etter år ♥

KL5A9814 kopier copy

Happy førjulsdager ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...