ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ juletreanheng // diy // regram }

KL5A9810 kopier copy

Jeg elsker personlig juletrepynt – og ofte forsøker jeg å få tid til å lage ett nytt anheng hvert år, gjerne med bilder av småtasene på! Dette er også herlige gaver til besteforeldre osv. Her ser du fjorårets anheng – hva synes du? I fjor kjøpte jeg keramikk(?)”plater” på Panduro – elsker denne stilen med litt snirkler/detaljer. Jeg printet ut julekort-bildene av gutta på glossy fotopapir, og klippet til i passe fasong. Deretter malte jeg inni ovalen på anhenget med decopagelakk (også Panduro) – og limte fast bilde. That´s it! Jeg gjentok selvsagt samme prosedyre på andre siden/baksiden, men da med et annet bilde. Denne gangen tok jeg ikke decopagelakk over bildet, siden jeg printet på glossy fotopapir.

Koselige anheng å henge på treet år etter år ♥

KL5A9814 kopier copy

Happy førjulsdager ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger