ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ juletreanheng // vintage // DIY // regram }

KL5A6849-copy

Enda en regram DIY til nye lesere ♥ Hvert år lager jeg et juletreanheng, dette er en tradisjon jeg er blitt veldig glad i. Søte små julegaver ♥ Elsker å pynte treet med hjemmelaget pynt, enten laget av barna, familie, venner eller meg selv. Gjerne med bilder – gode minner! Jeg har fått mange juletrekuler av besteste tvillingøstra mi med superkoselige familiebilder på – like kos hver gang de henges på treet! Nå som gutta er såpass store at de pynter juletreet så spør de om de forskjellige kulene / hvem det er bilde av osv – SÅ kos ♥

Ofte har jeg malt glasskuler med frostet maling etc, men etter gutta ble født synes jeg såklart det er veldig kos med bilde av de etterhvert som de blir større! Tidligere laget jeg disse vintage juletreanhengene, disse gammeldagse keramikkplatene har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Elsker de! Bildene har jeg printet på vanlig papir, og festet til anhenget med decopagelakk (mal anhenget, plasser bildet på, og mal et strøk/lakk over bildet. Arbeid raskt så ikke fargene flyter utover.) Jeg elsker glitter, og har dekorert juleanhengene med  en linje hvitt glitterlim/”snø” rundt, samt sprayet juletreanhenget med glitter.

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger