Kake til utdrikningslag–en sniktitt!

IMG_0133 kake utdrikningslag
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Som jeg skrev i går så skulle jeg ha med meg kake avgårde – og det var til et utdrikningslag!! Herlige venninna mi skal snart gifte seg, og da var det på sin plass å samle alle hennes nærmeste venninner til en skikkelig jentekveld/dag. ♥ Det var en super dag, tusen takk jenter! I dag vil jeg dele et lite bilde jeg knipset av kaka da den var ferdig – såklart jeg måtte ha med kake! hihi. Jeg tok flere bilder altså, bildedryss kommer i morgen!!
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag, jeg håper du får en VIDUNDERLIG søndag! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on June 4, 2012

  Hei Garden Angel,

  Søta!! ♥ HJERTELIG takk!!

  Tusen takk for det, jeg håper du har hatt en NYDELIG helg! :o)

  Stor klem!

 • Garden Angel on June 3, 2012

  WOW….
  Du er bare helt rå på kakepynting altså!!!!
  Jeg lar meg stadig imponere av deg!
  Gleder meg til å se flere bilder:)
  Ha en fin søndag!
  Klem

Leave a Reply