ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Kakekurs i Åmot, Modum – Velkommen! }

Velkommen på KakeKurs! ♥

Tirsdag 4. April blir det kakekurs i kafeen til Anne Kat fra Hele Norge Baker! =)

VELKOMMEN!

På dette kurset lager vi vakre klassiske blomster av marsipan, det er kjempegøy! Vi lager enkle varianter som er forholdsvis raske å lage, og mer tidkrevende varianter som feks roser. I tillegg til roser vil vi lage calla liljer, hortensia, nellik, og evt prestekrager etc, avhengig av hva vi rekker ♥

Kurset varer i 4timer, kursavgift 990,-

Kjempestas om DU har lyst til å være med på kurs! ♥ Du finner oversikten over alle kakekursene HER, du kan da booke plass på ønsket kurs direkte på nettsiden. Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail ♥  ToneroseDesign@gmail.com

Mange som deltar på blomsterkurs ønsker også å delta på kakedekoreringskurs (trekke-kake-kurs) hvor vi lærer å legge pene marsipanlokk og alle dekorerer hver sin kake. Dermed har jeg satt opp enda et kurs hos Anne Kat, dette kurset kjøres tirsdag 18.april i Kafè 2.etg på Åmotsenteret =)

Kakekurs i Åmot (Modum) hos Anne Kat Håskjold fra Hele Norge Baker – i Kafè 2. Etg  (Åmotsenteret, Lilleåsgata, 3340 Åmo)

Blomsterkurs 1 – roser, calla, nellik etc:   Tirsdag 4. April 17:30 – 21:30

Kakedekoreringskurs – trekk & dekorer kake:  Tirsdag 18. April 17:30 – 21:30

Booking av kakekurs i Åmot – klikk HER

Har du ikke vært innom Anne Kat og jentene på kafeen anbefaler jeg at du titter innom en tur, herlig stemning og deilig mat & søtsaker! =)

Kjempestas om vi sees på kurs, jeg gleder meg!!

Ønsker deg en herlig dag videre =)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger