ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Kakekurs i Kristiansand }

HJERTELIG tusen takk for alle de utrolig herlige kommentarene etter sist innlegg – dere er bare verdens beste!! Tusen tusen takk – jeg har tatt det helt med ro og formen er mye bedre! ♥ Nå gjelder det å lære seg at det er lov, og viktig, å senke tempoet – ikke ha dårlig samvittighet for alt man ikke rekker – men isteden være stolt av alt man rekker =)

Jeg håper DU har hatt en VIDUNDERLIG helg!!

I dag titter jeg innom bloggen med bilder hentet fra nettsiden til Balsam Kurs – de har booket meg inn til å holde kurs i Kristiansand allerede i Mai!

SOM jeg gleder meg!!

Supergøy om DU har lyst til å delta på kurs!! ♥

Det blir blomsterkurs & trekke-kake-kurs den ene dagen, og etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster dagen etterpå. Gøy gøy gøy! =) Om du har lyst til å delta på flere kurs og ta turen langveisfra (sånn som jeg) så er det muligheter for overnatting i lokalet hvor kursene blir holdt =)

Dette kommer til å bli et par fantastiske dager – jeg gleder meg MASSE!!!

Påmelding og info finner du på nettsiden til jentene med BalsamKurs =)

Velkommen – kjempestas om vi sees!!

Limer inn en video med fantastiske jenter som har vært på kurs tidligere; her finner du bilder fra alle kursvariantene som er satt opp i Kristiansand =)

Om du lurer på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail på ToneroseDesign@gmail.com ♥ Kontakt gjerne jentene med BalsamKurs om du har praktiske spørsmål til påmelding =)

Gleder meg gleder meg gleder meg!!

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre!

// om du har lyst til å være med på kurs som ikke er i Kristiansand finner du vårens kursoversikt HER =)

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0