ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Bli med på kakekurs! #Video }

Lyst til å være med på kakekurs?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere, og jeg lover deg at du lager en NYDELIG kake! =)

…og ikke minst en HERLIG dag sammen med andre kakeglade! ♥

kakekurs - lær å pynte kaker

Jeg holder ulike kakekurs, dermed er det noe som passer for helt nybegynner og deg som er mer erfaren. Vi er få på hvert kurs, dermed blir vi lett kjent og det er mulig å følge opp alle godt. Vi storkoser oss alltid på kurs – jeg gleder meg masse til høstens kurs! Det er ikke så mange plasser, så om du har lyst til å være med på kurs i høst kan det være lurt å booke plass raskt. HER finner du oversikt over oppsatte kurs, samt mer informasjon.

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Jeg har laget en liten videosnutt med bilder fra kakekurs, håper den vil falle i smak! HJERTELIG tusen takk for vidunderlige kurs jenter – jeg har storkost meg sammen med dere! Og ikke minst er jeg utrolig stolt over hvor utrolig mange flotte kaker som blir laget på kurs!! KNALLGØY!! En ære at så mange har vært med på kurs – hjertelig takk =)

Det er litt random hvilke bilder som er med i videoen, det er bilder fra kurs i FestFabrikken, FestFabrikken Event & Utleie, Cacas, Gåsbustua, Albertines Verden, Balsam, IDEA og Martines Landhandleri. Hjertelig tusen takk! ♥

Stas om vi sees på kurs i høst!

Stor klem =)

// flere bilder fra kakekurs finner du HER

kakekurs firkanta

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0