ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Keep calm… }

keep calm juksesupermamma

– KEEP CALM AND MOMMY ON –

Her går det i ett med forberedelser til instagramtreffet vårt / boklanseringa av JukseSuperMamma – skal SI det begynner å fylle seg opp med MYE stash her hos meg!! Wooop woooop!! Må nok flere turer til hotellet bare for å få med alle goodiebagene og de flotte premiene til ballongslippet – og jeg har STOR bil!! hihi, fantastisk!! ♥

Jammen er det mye å koordinere og ordne til et slikt stort event – men så blir det utrolig bra også. FANTASTISK gøy!! Gleder meg stort til å begynne å skrive om de ulike samarbeidspartnerne våre slik at DU får se hvem som er med! HER kan du melde deg på denne fabelaktige kvelden, garantert en herlig jentekveld ♥

Innimellom alle forberedelser til instagramtreffet vårt på Comfort Hotel Union Brygge 30.November har jeg litt annet å henge fingrene i også – på søndag er det nemlig barnedåpen til skjønne lille Adrian ♥ Mammaen er min gode venninne Lise – hun kjenner sikkert veldig mange til; gründer-småbarnsmammaen bak FestFabrikken og PartyPlanner! Dermed blir det litt design av trykksaker osv midt oppi alt. Tror vi må ha friiiii i jula jeg – så kan jeg sove litt da isteden, hihi!

KL5A7952 kopier copy brun lue blå bakgrunn copy

Her er et av nyfødtbildene jeg knipset av vakre lille prinsen – han er SÅ utrolig søt! Trykksakene kan jo ikke bli annet enn supersøte med sånne bilder på, hihi.  HERLIG!

Nei, nå får jeg fortsette – må stå på skal jeg komme i mål med alt som skjer de nærmeste dagene ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre – gleder meg til vi sees den 30.!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger