ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Klar for dagens kurs! }

IMG_5738

Jeg håper du har hatt en DEILIG helg! FOR et vær! Utrolig deilig – plutselig var det midt på sommeren ♥ Her har småtassene kost seg med vann og bading ute, ganske surrealistisk å tenke på at for en drøy uke siden var det helt hvitt av snø på bakken… haha! Tenke seg til. Uansett, håper fiiiinværet fortsetter ♥IMG_5748

I dag er jeg på plass i FestFabrikken Event og Utleie i Mjøndalen – klar for etasjekakekurs sammen med fantastiske jenter!

IMG_57331

Jeg gleder meg!!

IMG_5745Vakre utsmykkede fantasiblomster starter vi dagen med, blant annet slik som på bildet. Alt på bildet er laget av marsipan, til og med medaljongen i senter. Knallgøy! Har du lyst til å lese mer om kakekurs finner du det her, ellers er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail ✭ ToneroseDesign@gmail.com ✭ Jeg håper du får en HERLIG dag – det vet jeg at jeg får, kakekurs er alltid utrolig gøy! #takknemlig

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger