ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Lag en himmelseng på 10 minutter // JukseSuperMamma ByElla }

I dag har jeg lyst til å dele denne “himmelsenga” tvillingsøsteren min laget til niesa mi, superenkel og så fiiiiin!

Daniela ELSKER den, og det skjønner jeg jo godt =)

dsc-8002-himmelseng-rom-med-stjerner_orig

Om du er ny her på bloggen skriver tvillingsøsteren min Elisabeth bloggen ByElla – og sammen har vi nylig utgitt boka JukseSuperMamma. Boka kan du kjøpe HER – stappfull av masse tips, trøst og inspirasjon! =) Mer info om boka finner du HER ♥

– så, tilbake til himmelsenga! =) Da gir jeg bare ordet til Elisabeth:

Du trenger en rockering, en del supertynn “myggnett” – stoff (jeg kjøpte to pakker med disse gardinene på IKEA, og det fungerte helt supert!), litt chiffonstoff (til å pynte med), hyssing (til å henge opp med) og litt gjennomsiktig pakketeip.

dsc-8006-himmelseng-med-stjerner_orig

Jeg brukte en kniv for å skjære over rockeringen, og deretter tredde jeg inn alle gardinene som om rockeringen var en gardinstang. Etter å ha tredd på alle gardinene teipet jeg igjen åpningen med litt gjennomsiktig pakketeip. Deretter festet jeg hyssingene tvers over rockeringen begge veier, slik at det ble et kryss i midten. Rundt krysset festet jeg hyssigene et par ekstra ganger rundt for å være sikker på at det ble i midten av sirkelen (slik at rockeringen ble hengende vannrett da jeg hengte den opp).

Etterpå slang jeg det lyse rosa chiffonstoffet rundt rockeringen og gardinene (inn i midten og ut, over og inn igjen flere ganger), slik at det ble liggende i folder. Du kan gjerne tilpasse dette slik at stoffet blir jevnt fordelt utover hele ringen ved å sy et par sting eller bruke sikkerhetsnåler for å holde det på plass der du synes det passer.

dsc-8011-himmelseng-oppheng-med-stjerner_orig

Til slutt pyntet jeg med noen store sommerfugler som datteren min har på rommet sitt for å sette et litt mer eventyrlig preg på himmelsengen. Ta-daa! ♥ Hva synes du?

Ble den ikke fiiiiiin? Og den er virkelig laget på 10 minutter – superenkel! Tusen takk for at du deler Elisabeth =)

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Stor klem ♥

// har du ikke kjøpt JukseSuperMamma-boka enda finner du den HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger