ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Lag enkle og søte cupcakes til påske! {Påskecupcakes}

ENKLE_~1

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag vil jeg igjen dele bilder av cupcakes – jeg tenkte disse ville være søte til påske, også SÅ enkle! Jeg har bakt sjokoladecupcakes, og sprøytet på en swirl med favorittsjokoladekremen min – og pynten er ferdigkjøpt. Raskt, enkelt – og kjempesøtt! Jeg har lagt ut gratis nedlasting på herlige wrappere i søte duse pasteller, de finner du HER. Enjoy!

Strålende solskinnsdag til deg! ♥ Håper du har en deilig påskeuke!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
 • anette on March 29, 2013

  Nam nam 😀 alltid en suksess disse – KJEMPE gode 😀 😀

  klemmer anette:)

  • Tonerose on April 23, 2013

   hihi, herlig Anette! =) Nam!!

   Stor klem!

Leave a Reply

Blogglisten hits Populære norske blogger