ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Lag kule kjærligheter av pikekyss }


Disse “kjærlighetene” har blitt stor favoritt til bursdagsfeiringer her hos oss!

De er rimelige, enkle å lage og utrolig stilige!

Jeg lager disse ved å bruke en god oppskrift på pikekyss, den jeg liker å bruke finner du HER. Når du har pisket ferdig pikekyss-røra kan du gjerne farge røra med litt matfarge, eller så kan du gjøre slik jeg har gjort her: male innsiden av sprøyteposen med ulike farger! Da får man ekstra godt frem mønsteret i kjærlighetene =) Jeg bruker bare en tynn malepensel som jeg dypper i gele-farge/matfarge og maler helt nedenifra på innsiden av sprøyteposen, så maler jeg flere striper oppover i ulike farger. Til slutt har jeg oppi røra, fester sammen sprøyteposen med en strikk i enden, og klipper av tuppen slik at røra kommer ut. Da fester fargen seg til pikekyssrøra etterhvert som du presser den ut, og du får dette stilige mønsteret =)

Jeg bruker gjerne stilige papirsugerør fra FestFabrikken, legger de på en bakepapirkledd plate og sprøyter ut pikekyss! Jeg starter litt innpå sugerøret og gjør “sirkelbevegelser” med sprøyteposen for å få denne effekten.

Veldig enkelt – men utrolig stilig!Pikekyss kan jo virkelig lages i alle mulige varianter, kun fantasien som setter grenser!! =)

Fordelen med disse er også at de fint kan lages klare en stund før de skal spises, bare pass på at de tørker helt i ovnen før du pakker de bort, sålenge de oppbevares helt tørt (i en pepperkakeboks el) holder de seg kjempefint i mange dager! Perfekt å kunne bake klart det man ønsker i god tid før selskapet når man har tid og lyst til det =)

Ønsker deg en HERLIG kveld videre!

Stor klem =)

// inspirert av boka vår JukseSuperMamma – enkelt og kult! Boka kan du bestille HER

// oppskrifter finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0