Lenge siden sist ♥

 

IMG_8138 Hei igjen alle sammen! Beklager fraværet den siste tiden – det har gått litt i ett her, og formen har ikke vært helt på topp. Så fikk jeg nyrebekkenbetennelse, men er i gang med behandling, og formen er SÅ mye bedre allerede! :o) Mannen min har ferie om dagen, og det er jeg overlykkelig for. Han er sammen med lille Lukas, og passer godt på meg og den lille i magen min. Helten min! ♥

IMG_8140

Denne nydelige god-bedring-buketten har jeg fått av tvillingsøstra mi – har jeg verdens beste tvillingsøster eller?? :o) Jeg synes den er HELSKJØNN!! Heldige meg!

IMG_7778IMG_7798

Siden forrige innlegg har lille engelen vår fylt ett år! STOR gutt!! Dagen er blitt feiret med familie, og Lukas har kost seg stort. :o) Kjempestas var det også å hjelpe til å ordne istand til selskap, moro å få knuse ritz-kjeks til snickerskake, og ikke minst hjelpe pappa å blåse opp ballonger! 

IMG_8032IMG_8033

Bordet ble pyntet i blått, naturlig nok. :o) Det ble ikke så barnebursdag-stil på bordet, siden bursdagsbarnet ikke hadde så mange ønsker på akkurat det området i år! Jeg har brukt lyseblå hortensia som blomster, da jeg gjerne ville ha noen med pastellblå farge. Syntes de var søte! :o) Neste år håper jeg å huske å så himmelblå erteblomster – tror det ville vært stilig! (frø på impecta) Jeg gjorde det helt enkelt, og la blomstene i vannbad i små beholdere, både i klart glass og i ulike fat i fattigmannsølv. Lysestakene har jeg kjøpt på Nille, jeg fant ut at jeg ikke kunne fortsette å låne mammas sølvstaker hver gang det var noe.. hihi. Så får jeg heller invistere i noen mer skikkelige etterhvert, men syntes uansett disse var elegante!

IMG_8035IMG_8031

Lukas er jo vår lille prins, så hva passet vel bedre enn en liten krone på hver kuvert? Disse søte små kronene er egentlig blomsterpinner som jeg har kjøpt på MesterGrønn, og som jeg deretter gikk løs på med min lille tang/avbiter. De er ganske tunge, så de stod pent på midten av serviettene på hver tallerken. Langs midten av hele bordet la jeg tilslutt små plastsmokker i lys blå, lys grønn og lys gul. Smokkene er fra Cacas i Oslo. (Wilton-produkter, de har egen nettbutikk)

IMG_8038

Bildene ble tatt litt i kjapt, ikke tenkte lys, ikke fått på blomstene på speilet etc.. Jaja, jeg tok iallefall bilder! :o)

     IMG_8019IMG_8048

Jeg bakte litt ulike kaker til de forskjellige selskapene, den dagen vi fikk besøk av småbrødrene mine lagde jeg for første gang klovner med icing. Men da ble det litt liten tid, og jeg tenkte ikke på å ta bilder… Etterpå var det ikke noe igjen å ta bilder av! :o) Men det blir nok ikke siste gang jeg prøver meg på de, det anbefales absolutt til barnebursdag! Om du kjøper sånne løse hoder til å sette fast på de, og pensler litt konditorfarge på innsiden av sprute-posen, blir det skikkelig tøffe farger på de også. Bare husk å lage tykk nok icing, så faller de ikke så lett sammen! :o) Jeg har ikke så god trening på dekorering med sprøyte-pose, pleier vanligvis ende opp med marsipanblomster. Men det er jo gøy å variere litt! Og skal jeg få det til etterhvert, må jeg jo bare prøve meg fram. :o) Om du vil dekorere med marsipan anbefaler jeg forresten Rema sin marsipan, Landlord, jeg synes den er mye bedre å jobbe med. Bildet til venstre over er av kaken jeg laget i to hjerteformer i ulik størrelse, og satte oppå hverandre. Så trykte jeg ut noen små sommerfugler i marsipan, og penslet med sølvglitter (spiselig) og brukte små sølvkuler som kropp (spiselig). Kaken til høyre dekorerte jeg med smørkrem med litt lyseblå farge i, og pyntet med hvit icing. Har laget et innlegg tidligere en gang jeg bakte kake og brukte wilton-redskap i dekoreringen – om du har lyst til å lese mer om det kan du klikke på bildet under :o) Bildet hentet jeg fra det innlegget!

marsipanblomster

Nei, nå våkner nok lillegutt igjen når som helst – så det er på tide å avslutte innlegget så jeg rekker å publisere det. Sammen med buketten fra søstra mi fulgte det også med sjokolade (!), så nå er formen såpass bra at jeg tenkte jeg snart skulle kose meg med den! Deilig!

  IMG_8145IMG_8142

Tusen takk for at du tittet innom hos meg, håper du får en helt vidunderlig dag!! ♥

17 Comments

 • Anonymous on October 29, 2010

  Takk for interessant informasjon

 • anne - moseplassen on September 8, 2010

  hjelpes så lekkert da!
  Nydelig pyntet bord, vakkert og mykt 🙂

  Gratulerer med ettårsdagen, og god bedring. Fint å høre fra deg 😀

 • Ninni on September 7, 2010

  Hei Tonerose! SÅ koselig med et innlegg fra deg igjen og kommentar hos meg 🙂 Jeg har tenkt på deg og lurt på hvordan sommeren har vært for deg og maven din. Så har du altså hatt nyrebekkenbetennelse, stakkar deg. Det er vondt!! Da hjelper det godt med gode mennesker rundt seg som viser omsorg. Og det har du fra både liten og stor 🙂 Buketten fra tvillignsøsteren din var sååå nydelig, den må ha gledet deg mye. Jo, det virker som hun er verdens beste tvillingssøster 🙂 Og Lukas er DEN skjønne go’gutten!

  Lekre bilder av skjønne dekorasjoner og vakker borddekking, her er du et geni 🙂

  Nå håper jeg du slipper flere plager, blir fort frisk og kan nyte sensommeren med det nydelige været vi har fått 🙂 Ønsker deg riktig god bedring! Klem fra meg

 • Fossestua on September 7, 2010

  Ups…glemte jo helt å si god bedring 🙂

 • Fossestua on September 7, 2010

  Hei 🙂
  Det meste blir bedre med litt sjokolade, hihi 🙂
  Nydelig blomsterbukett du har fått også!
  Tusen takk for den utrolig fine kommentaren du har lagt igjen hos meg! Har nettopp fått lest den nå (har vært uten internett en stund), og jeg ble helt rørt!
  Ordene dine varmet veldig skal du vite, og jeg er helt overveldet over responsen jeg fikk på det innlegget.Tusen takk nok en gang for de gode ordene…de skal jeg ta med meg videre i livet 🙂
  Stor klem fra Lise

 • Line fra huset på landet on September 6, 2010

  Hyggelig å lese fra deg igjen:) Godt å høre at formen tar seg opp litt.(så snill tvillingsøster du har) Har en venninne som går gravid nå, og også hun er ute av form:( huff. Ikke noe særlig.
  Men så utrolig vakre kaker! Vet jeg har sagt det før, men de er virkelig lekre og ser ordentlig proffe ut. Gode tips det der;)
  Takk for inspirasjon til høstens og vinterens bursdagsfeiringer:))
  Gode klemmer fra Line

 • Linda on September 6, 2010

  Så koselig med innlegg fra deg igjen:) Og så flink du er til å pynte og bake kaker, jeg blir helt satt ut:)
  Supert at formen din er bedre, håper fortsettelsen blir bra også. Ha en flott dag:) Klem

 • Line on September 5, 2010

  Hei, så fint at du er tilbake:) Begynte å lure når det var så stille fra bloggen din, har jo fulgt med den en stund. Nydelig pyntet bord, du er jo flinkere enn selveste Bree Van de Kamp (frustrerte fruer), hihi;) Det jeg mener å si er at du tydeligvis har mange talenter når det gjelder hus og hage! Ønsker deg god bedring! Line:)

 • merethe on September 4, 2010

  Hei på deg du 🙂 koselig med innlegg fra deg. Nydelig bord du dekket til din sønns 1 års dag. En ordentlig going 🙂

 • Monica fra Koseleg on September 2, 2010

  Så koselig å høre fra deg igjen- jeg har savnet deg her i blogglandia- ble så glad da jeg så at du hadde lagt igjen kommentar hos meg. Jeg var snar til å gå inn på bloggen din for å se om der også var ett nytt innlegg- og jeg ble ikke skuffet! Nydelig blomsterbukett- nydelig bordpynt og nydelige kaker. Du er jo rene skjære konditoren- jeg tror du må være skapt slik at alt du tar i blir pent!!!
  Så hyggelig å høre at formen er bedre- jeg har tenkt masse på deg og på hvordan du har det…
  Du får nyte dagene sammen med lille Prinsen og Helten din. Jeg er så glad for at du er tilbake!
  Klem fra Monica

 • josimo on September 2, 2010

  Så fint å se deg igjen:-)
  Godt å høre at formen er bedre,når jeg gikk med eldstedattra her i huset så følte jeg at jeg bodde i toppen av en flaggstang i storm…

  Nydelig hadde du laget det i stand-alt sammen var så gjennomtenkt og lekkert.

  Kos deg med dine

 • Bare Mio on September 2, 2010

  Så kjekt å høre fra deg igjen.
  Gratulerer så mye med 1 årsdagen til lillegutten din, han er bare helt skjønn.
  Kjekt at formen er begynner å bli bedre.
  Nydelig bukett du fikk av din søster.
  Bordet var så flott pyntet, helt nydelig.
  Og kaken, den var bare lekker.
  Fortsatt god bedring og ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Klem fra Mio

 • Lev Livet Lett Lokki on September 2, 2010

  Gratulerer til lillegutt – og kjære deg for et vidunderlig vakkert bord!!
  Ja du må ha en makaløs snill tvillingsøster – for en nydelig bukett!! – også sjokolade a gitt …Mmmm….
  Også er du helt dronning på kaker altså – kjære deg så flott!! Ja nå håper jeg du blir skikkelig bra fort fort!! Riktig god bedring og god høst snille du :))
  Varm klem fra Lokki

 • Miss Mette on September 2, 2010

  Så NYDELIG blomsterbukket!!!! -aldeles nydelig, så snill søster du har… og nydelig dekket bord, flott og inspirerende 🙂 herlige blomster, flott pyntet og fantastsik kake. Godt å høre at formen er bedre også. Ønsker deg en super uke – kelm fra Mette

 • Bekka on September 2, 2010

  Så vakker bordpynt – og kaken ser jo helt fantastisk ut! Heldige gjester som fikk sitte ved det bordet og spise den kaken…
  Fortsatt god bedring til deg 🙂
  Hilsen fra Bekka

 • lillelaila on September 2, 2010

  Så koselig med et innlegg fra deg igjen, og fint at formen begynner å bli bedre 🙂
  Det må jo være så hyggelig å bli innvitert til selskap til dere!
  Bordet var jo helt nydelig pyntet, og kaken kan jo ta motet fra de fleste! Lekkert!
  klem Laila

 • Anitas Hverdagsliv on September 2, 2010

  Så flink du er å pynte kaker også!
  Koselig bursdagsfeiring da 🙂

  Kunne du ikke legge ut oppskriften på icing?
  Så fint at formen begynner å bli bedre 🙂 Håper å få høre mer fra deg snart igjen!
  Klem Anita

Leave a Reply