ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Lille storsjarmøren vår ♥

IMG_4473 komp
Velkommen! ♥ Dagens innlegg blir noen av bildene jeg knipset av Daniel da vi var aleine hjemme – skal si vi koste oss massevis ja!! hihi, lille store herligeheten vår! ♥ “Grunnen” til photoshoot’n var at jeg ville ha et bilde av Daniel til takkekortene ifra ettårsdagen hans – det jeg valgte kan du se HER om du vil.  Klikk deg videre for å lese mer av dagens innlegg…

IMG_4388 komp
Daniel fikk lov til å sitte på lille kommoden jeg har satt borti kjøkkenet til gutta (litt mer benkplass) – og ble etterhvert bestukket med en deilig iskremcupcake! hihi. Jeg tenkte det kunne passe godt i takkekortet ifra bursdagen, men jeg endte ikke opp med å bruke et slikt bilde. Men Daniel STORkoste seg iallefall!! hihi.
IMG_4563 komp
NAM!
IMG_4548 komp
Det blei litt hurra-meg-rundt med redigering på bildene, men jeg tenkte uansett at det kunne være gøy å se noen av de. (skulle så gjerne hatt litt mer tid til slikt, men men!) Jeg ble veldig fornøyd med valget av kun olabukse og slips – tøffe lille tassen vår! hihi.
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Jeg ønsker deg en FANTASTISK dag!! Stor klem fra meg!

4 Comments
 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Michelle,

  Hjertelig takk for det! ♥ Tusen tusen takk, koselig at den faller i smak! :o) Morsomt!

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk for det!! :o) Hihi, ja lile sjarmøren koste seg stort her! ♥

  Så gøy å lese at du titter ofte innom, og at du finner mye inspirasjon! Ingenting er bedre enn det! ♥

  Tusen takk for det, håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Michelle on March 5, 2012

  Utrolig herlig gutt du har:) så må jeg jo bare si at du har en helt utrolig flott blogg som jeg liker veldig godt 🙂 har tatt i bruk noen av ideene dine:)

 • Lene on March 5, 2012

  Å herlighet for en liten sjarmør, fantastisk flotte bilder 🙂 Elsket takkekortene og de blir nok brukt som inspirasjon når julekortene skal lages 🙂 Tusen takk for alt du deler, du er utrolig flink. Har aldri besøkt en blogg så hyppig som din, og har fått så mye inspirasjon fra deg <3

  Ha en fantastisk dag snuppa <3

  Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0