ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Lyserosa og brunt

IMG_8993 2

Velkommen til ToneroseDesign ♥  For ikke så lenge siden laget jeg cupcakes og franske makroner til et bryllup, det har jeg helt glemt å vise bilder av! Jeg hadde visst ikke knipset noe særlig bilder Carina, men her kommer iallefall et mobilbilde av noen av cupcakene! Fargene i bryllupet var hvit, sølv, brunt og lyse rosa – lekkert!! Dermed ble det lyserosa makroner, med brunt nougatfyll – og vaniljecupcakes med sjokoladekrem – og pynt i lyserosa marsipan. Personlige wrappere – hvite med brudeparets navn + dato på, og såklart sølvhjertene som også var å finne på invitasjonene. Gøy å hente opp igjen slike detaljer! Pynten på cupcakene var lyserosa hjerter, sommerfugler og blomster – etter vakre brudens ønske! Ja, og hvite perler i ulike størrelser da, det er klart det hører med! ♥

Bildet er ifra mobilen min, jeg har ‘pimpa’ det litt med app’n Snapseed. Kjempegøy app!

Jeg håper dagen din blir HERLIG!! Kjempestas at du tok deg tid til å titte innom bloggen min!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
 • Carina on September 4, 2012

  Så veldig romantisk ut :o) Og artig app, søkte den selvfølgelig opp med en gang, hehe, men fant den ikke…

  • Tonerose on September 5, 2012

   Hihi, søta!!

   Så rart?? Det er ikke så veldig lenge siden jeg lastet den ned.. Desverre var den ikke gratis, men den kostet ikke mye! Jeg har brukt app’n Snapseed mye allerede – kjempegøy å bruke! =)

   Krysser fingra for at du finner’n!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger