ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Lyserosa trykksaker til Barnedåp

trykksaker barnedåp jente rosa cupcakewrappere med bilde

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I går var det dåpen til søte lille Helene Louise, og jeg var så heldig å bli spurt om å lage litt trykksaker! Veronica planla en NYDELIG barnedåp – og jeg designet disse wrapperne (til cupcakes) som du ser på bildet, samt små merkelapper til maten – og også nye etiketter til brusflasker til selskapet. Med bilde, navn og dato på såklart! Alltid stas men gjennomførte søte detaljer! …og ikke minst gjøre alt personlig med skjønne bilder – og såklart navn og dato! ♥

Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
 • Lis on November 19, 2012

  Utrolig nydelige trykksaker! Fantastisk blogg du har, har fulgt deg lenge! Er enda fire måneder til min datters ett års dag, men gleder meg til den tiden kommer, slik at jeg kan høre om du har tid til å lage i stand et kakebord for oss!

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Lis,

   Hjertelig takk for det! =) Med så søte bilder er det jo klart det må bli nusselig, hihi!

   Kjempekoselig at du følger bloggen!!

   Åh, så gøy! Ja det er det klart jeg har lyst til! Send meg gjerne en mail – jeg begynner å bli ganske fullbooket flere helger, så bare supert å få planlagt i god tid, slik at jeg vet at jeg har tid! =) Kjempegøy!!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0